上次閨蜜黎過已經話好正,所以今次一齊去食dinner😆雖然係Fine Dining既形式,但係超級滿足飽住肚走😍😍今次嘅主題係Bali ❤️係佢介紹既過程中營造一個去Bali旅行度假嘅感覺,有埋機票、當地語言解說同埋行程表,製作相當用心,中途仲送上帶花瓣嘅頸掛飾,成個感覺超級度假風☺️米芝蓮大廚主理正宗法國菜,仲拎左唔少獎,每一道菜色都製作細膩入微🥹實在非常豐富,要特別分享比較深刻既款色😎❤️法國多士同意大利麵包 ,用佢哋自家sauce,脆口開胃再黎個combination 帶矮瓜、蕃茄、意大利水瓜伴法國麵包,開胃爽口,酸酸甜甜❤️Bone Marrow配左3款醬係自家製,有酸甜、有辣同有香蒜味,試到唔同既感覺❤️龍蝦湯超濃郁既龍蝦味,中間有混入牛油果,夾埋飲又別有一番風味油封鴨腿意大利燴飯既鴨腿用36小時低溫煮,run返出油,非常嫩滑,唔會膩,燴飯無牛油無忌廉無芝士,以tomato vegetable sauce,健康而不膩,上面有個脆脆 增加口感😎阿根廷牛肉極度軟熟,煙熏味加牛香絕配,薯蓉冇牛油而用椰子奶加香蒜🥥相對健康,伴菜非常爽脆入味餐飲有唔同茶款推介,無咖啡因啱晒飲茶瞓唔着嘅我🥹解膩一
實在非常豐富,要特別分享比較深刻既款色😎❤️

法國多士同意大利麵包 ,用佢哋自家sauce,脆口開胃

餐飲有唔同茶款推介,無咖啡因啱晒飲茶瞓唔着嘅我🥹解膩一流

最後個甜品超靚😍😍 分別係香蕉同芒果mix berry 煎餅❤️ 岩晒我地打卡港女🤓

成餐飯都好滿足好enjoy❤️ Fine dining 黎講相當高質💙慶祝大推!!