無意中發現了一間好天地,叫做鋒哥廚房非常抵玩,同時又非常抵食✨ 一開始就點咗個特色「麻辣烤魚」。我要說,完全不誇張,真係好味道!🤗🤗 烤到恰到好處嘅魚配上麻辣醬料,再配上彈牙度極佳的魚肉,魚肉超級鮮甜,配合上麻辣的滋味,實在美味得很!✨ 再嚟個「麻辣雞煲」吖!講真,我覺得麻辣味道同雞煲配在一齊真係天作之合!這個雞煲真係抵晒喎!無止境嘅雞煲, 食完可以再叫,無止境嘅美味! 而且多種配菜嘅滋味十足,互相配合得恰到好處!😜✨ 唔止如此,到火鍋部分我就好鍾意超贊嘅「安格斯牛小排」! 份量大大塊,食感豐富! 入口即化嘅牛肉,相當嘅有口感,再配埋鮮美嘅醬料,美味之極!😍✨「大蜆」嘅新鮮就唔使多講👌! 每一粒蜆肉都味厚,呢個鮮蜆簡直就係清甜之極,滿口都係清甜嘅滋味,啲蜆又大又彈,回味無窮!✨ 最後都要推介下呢隻「唐生菜」!生菜食得出嘅新鮮,並且十分爽口。新鮮嘅生菜,配上麻辣火鍋,越食越過癮!鋒哥廚房,無論品質或環境都相當優質,每款食品都能讓人眼前一亮,真心推薦!