2024-10-02 366 views
人氣串燒店🍡燒烤堂設有分店,今次黎到銅鑼灣😍座無虛席,真係好熱鬧🤩 餐廳環境俾人感覺好似置身於日本居酒屋🏮咁,燈光柔和,好適宜一邊食串燒一邊傾偈💬❤️點餐紙清楚寫明十大必食推介、十大人氣產品,每款食物風格「日、泰、港、川、西、新疆、韓」,仲有自家產品「堂」。食物種類亦清楚列明:例如「日本無激素走地雞系列、牛肉、豚肉、羊肉、鴨肉、海鮮、手工心機卷物、魚、前菜/佐酒小食、得意作、穀物、野菜、甜品」食物種類豐富,我地點咗必食推介、人氣食物、甜品試試😍😍明太子燒飯團🍙、串燒蒜蓉茄子🍆 、味醂魚乾、雞皮墨魚滑、日式燒白鱔、秘製燒羊架🐑、汁燒煙靭年糕卷、海苔黑豚肉鵪鶉蛋🥚、福岡味噌松阪豬🐖、西班牙豬肋肉(稀有部位)、厚切鹽燒牛舌拖羅、鹽燒和牛牛小排🐮、鹽燒A4宮崎和牛🐮、明太子雞腿肉🐔 、鹽燒赤雞頸肉、蜜糖燒菠蘿🍍、汁燒免治雞肉軟骨棒(付月見)(串)🐔、糖不甩燒湯圓🍢、柑桔鹹蛋黃卷🍊串燒整體都好好味😋試咗唔同嘅肉類,每款嘅調味方法都唔同,估唔到甜品都有得做串燒,樣樣食物都有驚喜🤩🥰 食串燒梗係要啤一啤啦🍻💕 Sapporo Premium🍻生啤做緊買一送一優惠,真係好抵飲💜⭐️留意返營業時間係18:0

食物種類豐富,我地點咗必食推介、人氣食物、甜品試試😍😍

汁燒煙靭年糕卷、海苔黑豚肉鵪鶉蛋🥚、
鹽燒A4宮崎和牛🐮、明太子雞腿肉🐔 、
鹽燒赤雞頸肉、蜜糖燒菠蘿🍍、
汁燒免治雞肉軟骨棒(付月見)(串)🐔、
糖不甩燒湯圓🍢、柑桔鹹蛋黃卷🍊

⭐️留意返營業時間係18:00-02:30⏰日頭唔好摸門釘呀🙆🏻‍♀️
⭐️用餐🍽️時間為2小時