2024-10-20 314 views
人氣偶像餐廳🤩thai kau~剩係聽個名都好正✨係 mirror lockman Elton 同埋 error dee哥 ,喺舊年五月底 開嘅餐廳, 一直都話去,呢日終於約到朋友放工一齊去,好鍾意佢餐廳嘅顏色,主要用黃色好sharp✨正, 泰國嘢都係我好鍾意食嘅菜式,我地嗌左 冬陰功烤魚$192原條鱸魚🐟,用冬陰功湯加熱, 冬陰功湯唔太辣唔食辣嘅朋友都可以試下👍🏼, 魚質仲好嫩滑😋黃咖哩軟殼蟹$182黃咖哩好香濃, 最鍾意食軟殼蟹🦀配埋啲咖哩一咬落去好鬆脆😋沙嗲串燒$82肉質嫩滑勁多汁, 有雞同選擇👍🏼芒芒雪沙$48朋友話好飲,唔會死甜,仲好解暑✨椰青雪山$48一嚟到已經見到椰殼好鍾意😍 椰青水加沙冰,好清涼冇得頂😌上菜速度都好快,店員都好nice🥰, 地點都好方便,近油麻地地鐵站🤗 鏡仔嘅粉絲同埋dee哥嘅粉絲,更加唔好錯過吖✨
人氣偶像餐廳🤩thai kau~
剩係聽個名都好正✨

我地嗌左
冬陰功烤魚$192

黃咖哩軟殼蟹$182
黃咖哩好香濃, 最鍾意食軟殼蟹🦀配埋啲咖哩一咬落去好鬆脆😋

沙嗲串燒$82
肉質嫩滑勁多汁, 有雞同選擇👍🏼

芒芒雪沙$48
朋友話好飲,唔會死甜,仲好解暑✨

椰青雪山$48
一嚟到已經見到椰殼好鍾意😍 椰青水加沙冰,好清涼冇得頂😌

同埋dee哥嘅粉絲,更加唔好錯過吖✨

2024-10-07
Type of Meal