2022-12-20 670 views
今日襯lunch time去試下依間係牛頭角好出名既烏冬🍜 lunch hour都人山人海 我差唔多排左15分鐘先有位呀 不過座位好逼狹 唔係坐得好舒服🥺一睇價錢牌 覺得佢價錢都唔平喎 一個烏冬本身無配餸 要另外加$40-$50先有得配 我今次就叫左魚湯豆乳烏冬+天婦羅雞件 🐟🐥💛魚湯豆乳烏冬 ($51) 份量好大碗 試下個湯先 熱辣辣 嘩 真係好鮮甜 唔係味精個種湯底 魚湯比豆乳味重 鍾意魚湯既fans一定要試下 烏冬好煙韌好彈牙 真係自己手打出黎個種 極有口感 真係食得出唔同出面 👍🏻👍🏻👍🏻💛天婦羅雞件 ($42)有4大件~ 炸到好脆 但入面既雞肉又好嫩滑保留到肉汁 正呀~ 👍🏻👍🏻👍🏻我建議可以同朋友每人一碗烏冬 再一齊share一個餸 因為d份量真係好大份 會食唔哂🤣

💛魚湯豆乳烏冬 ($51)

💛天婦羅雞件 ($42)

2022-08-18
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)