2025-01-22 3 views
今日又搶到飛同老公去食呢間位於ifc人氣日本過江龍既漢堡扒餐廳🤩👍🏻之前喺福岡朋友幫我地book過,都有試過一次。喺香港就試咗幾次,不過之前掛住食冇影相😂😂漢堡排🩷🩷🩷🩷🩷其實佢都幾抵食,一個set有3舊橢圓形既漢堡扒。同埋有六種醬汁俾你點,再加埋有麵豉湯同埋一隻日本生雞蛋比你加埋入去,先至138蚊加一。仲要質素都唔差佢個性價比都好高,因為佢係位於IFC 4樓頂層佢嗰個位可以望到海景,平時我哋去開海景餐廳都唔止百幾蚊啦。難得依家百幾蚊仲要望埋個景食飯。同埋佢啲漢堡扒肉係比較實淨,我見佢員工用人手手打漢堡扒,跟住整成個橢圓形再放落去燒。日本青森蘋果汁🩷🩷🩷🩷🩷因為佢同可樂嘅價錢一樣,但係我唔想飲有氣嘅飲品,所以揀咗蘋果汁試吓。我想話佢呢個牌子嘅蘋果汁超濃蘋果味,完全唔係嗰啲假甜。本身我都有聽過青森呢個地方出產嘅蘋果好好食。不過去食一定要book咗位先去,我見到walk in排隊嗰條龍真係有排等。。。五個心心為咗高分挽肉と米 (中環)中環金融街8號國際金融中心商場4樓4011號舖

漢堡排🩷🩷🩷🩷🩷

日本青森蘋果汁🩷🩷🩷🩷🩷

五個心心為咗高分
挽肉と米 (中環)
中環金融街8號國際金融中心商場4樓4011號舖