2022-07-21 51 views
難得閒日放假,約咗好姐妹👭係佢返工附近商場食lunch傾下計catch up下大家嘅近況,佢推介呢間餐廳,佢食過幾次都覺得唔錯,咁就當然信佢喇🤤我地叫左兩個飯,一個小食同一枝汽水share黎食,八沢咖喱吉列蝦飯,本人最喜歡食香口野,個吉列蝦好好味👍🏻,個炸槳唔會太厚,蝦大大隻好新鮮,個咖哩撈飯一流,唔會好辣岩晒我口味,大讚😍日式滑蛋叉燒飯,啲叉燒唔錯,唔會好”鞋”口夠晒淋,有小小燶邊,超正!! 不過我最期待係個滑蛋🥚,有蛋味又唔會太咸,亦都係撈飯之選👍🏻炸物控再叫左個吉列帆立貝帶子小食,正😋個帶子唔會太熟炸得岩岩好,仲好juicy好滑😍大愛女仔傾計當然要叫下野飲,今次叫咗枝信州蘋果梳打汽水,幾清甜好香蘋果味🍎,唔會好甜都幾解渴