2020-06-18
話說當晚即慶同朋友去食飯啦,無訂到枱但好好彩咁比我地zip到張枱,雖然食得一個鐘,但好彩啲野食都黎得好快!Staffs好nice又主動推薦today’s special我地就揀左burrata cheese with Parma Ham $206Burrata chesse從來都係我既all times favourite!加埋Parma ham真係無得輸~Beef carpaccio $138呢個見到餐廳有我點都會試下,因為香港都唔係咁易搵到生牛肉黎食,意大利餐廳間間都唔同做法,大家都可以一試 carbonara $138佢地既handmade pasta真係好好食!煙肉煎到好香,再加埋彈牙既Rigatoni,包住啲黑椒同carbonara sauce真係好正,望落去份量唔係好大但最後我地2個人share都好夠食!完全好推薦大家要黎食,不過記得要book左先喇哈哈
我地就揀左
carbonara $138
完全好推薦大家要黎食,不過記得要book左先喇哈哈