📍中環 𝙲𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚕❝令我再回頭既中東pocket😋🥙❞最近又多左人食 搞到我都好掛住 再回頭食佢既lunch menu😍 加上朋友都想食好耐😜同佢黎食!!🍴𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐌𝐞𝐧𝐮 $135 pp.🥙🐟𝐂𝐫𝐢𝐬𝐩𝐲 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐝 𝐌𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭 𝐅𝐢𝐬𝐡 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐏𝐢𝐭𝐚 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐝 +$15 (4.5/5)係三文魚‼️☺️一舊舊juicy嫩滑 炸過下所以有少少脆口 充滿quinoa,洋蔥碎🧅薄荷葉碎🌿好fresh對我黎講夠惹味😋pita bread帶麥香 軟熟唔乾👅🥙🐑𝐋𝐚𝐦𝐛 𝐒𝐡𝐨𝐮𝐥𝐝𝐞𝐫 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐏𝐢𝐭𝐚 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐝 (4/5)之前食過 質素同之前一樣💓裝到爆晒餡 羊肩肉係一絲絲 好滑同juicy😍個醬用garlic labneh帶點酸味😳比三文魚更濃味!🥠𝐒𝐦𝐨𝐤𝐲 𝐇𝐮𝐦𝐦𝐮𝐬 +$60 (3.5/5)呢間既hummus未算我最愛 但我知道好多人好中意🤣同之前一樣 有陣淡淡既smoky木味😳🙈同埋帶點酸味😳對我黎講太有層次太多味 我更中意純粹濃濃既chickpea味👀🧡🍯🍰𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐁𝐫𝐨𝐰𝐧𝐢𝐞 (3.5/5)上次個甜品係幾粒西瓜🍉😂相都廢事影 今次終於係真.甜品💓
📍中環 𝙲𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚕
❝令我再回頭既中東pocket😋🥙❞

🍴𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐌𝐞𝐧𝐮 $135 pp.

Cripsy  fried  market  fish  pita  bread

Lamb  shoulder  pita  bread

🥠𝐒𝐦𝐨𝐤𝐲 𝐇𝐮𝐦𝐦𝐮𝐬 +$60 (3.5/5)

Honey  brownie
🍯🍰𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐁𝐫𝐨𝐰𝐧𝐢𝐞 (3.5/5)
上次個甜品係幾粒西瓜🍉😂相都廢事影 今次終於係真.甜品💓好重肉桂香味 帶點薑黃辛辣☺️好似薑餅人in a cake😜

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍Bedu
中環歌賦街40號地舖

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_中環

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_中東菜
Lamb  shoulder  pita  bread