2022-10-24 383 views
專程為咗開心果露同埋芝麻糊而嚟開心果露一啲都唔幼滑,就咁睇都已經見到好多一粒一粒,明顯冇隔過渣,食落味道似栗子多過開心果,叫咗半糖,甜度叫做適中個芝麻糊真係極差標榜磨咗八個鐘,但係好多好多一pat pat, 同樣叫咗半糖,但係芝麻糊完全冇甜味不特止,仲非常之苦,可能佢三種芝麻溝埋一齊之後就係會苦掛。。。我同朋友都唔覺得係香,係真係苦,再問佢攞咗糖水,加咗之後成碗希咗,苦味仍然都係有,而且真係實在太多一pat pat,我近乎有啲食到想嘔,真心佳佳個芝麻糊無論味道定質地都好過佢一百倍PR可能做得好好但係質素完全唔係嗰回事真係好失望名副其實又貴又難食絕對係不可一不可再想試嘅朋友我會勸你三思
專程為咗開心果露同埋芝麻糊而嚟

個芝麻糊真係極差