2023-09-10
見到峇里堂鋪天蓋地嘅宣傳,於是同朋友一齊試試,點知就中伏。我哋一行八人前後腳到,其中四人已經坐低咗。我哋兩個想入去搵佢哋,點知就俾門口呀姐截住,話未齊人唔俾入去。我哋解釋話已經有人到咗,仲有兩個人嚟緊就到。呀姐就態度惡劣地不停重複”咁你宜家未齊人吖嘛”,點都唔俾我哋入去,如果坐低就要開始計時80分鐘。我哋話你可以照樣計時,反正唔差嗰幾分鐘。最後都係好唔情願地俾我哋入去搵已經坐低咗嘅朋友。之後每一位入座嘅客人都抱怨門口呀姐好惡趕客。食物方面有好有壞。咖央多好食,巴東牛肉都好正宗。不過所有食物嘅調味都偏甜,可能印尼菜都係咁樣。但係米飯唔夠水分非常硬,咬到牙較都軟。埋單每位$100。呢個價錢喺佐敦尖沙咀算平。但有其他更好嘅選擇,起碼唔洗受人氣,同埋對個胃都健康啲。