•烤魚平時好少會食烤魚因為好驚會好辣🥲今次放題入面包埋終於可以食了!但係對於我來講都係偏魚,魚嘅質感都算ok唔係好柴個隻🥰但要注意烤魚只可以吃一次,不包括在任食入面。•雞煲任食麻辣雞煲係一個好正嘅體驗😍,尤其係對於鍾意食辣嘅朋友嚟講。麻辣雞煲嘅湯底一般係用咗好多唔同嘅香料同埋辣椒去熬煮🌶️,食落去口感非常惹味同開胃🤤。而雞肉部分嘅皮脆肉嫩,淋上咗濃郁嘅麻辣醬,簡直美味無比👍。另外,任食麻辣雞煲仲有好多配菜可以揀,例如豆腐、馬鈴薯、蔬菜等等,令到整體食物嘅口感更加豐富🥦。當然,食嘅時候記得配埋一杯凍檸茶或者啤酒去解辣🍻,咁就可以盡情享受啦!总之,任食麻辣雞煲係一個適合一班朋友相聚嘅好地方,大家可以邊食邊傾計,非常開心嘅😊。•火鍋放題最後就係火鍋了,有超多款食物可以選擇。最緊要係有好多海鮮啊!!包括有扇貝,海蝦🦐,蜆等等。而其中一款海鮮係整好的就係蒜蓉蒸扇貝,都係無限任食😋•甜品有Häagen-Dazs任食,但每次嘅款式都可能唔同要睇運氣啦😎•生啤見到有超級多選擇但我唔飲酒,就留比大家探索啦💞
•烤魚

雞煲
火鍋

甜品

•生啤
見到有超級多選擇但我唔飲酒,就留比大家探索啦💞