2024-10-26 343 views
今晚,我哋就book咗同公司一班飯堂員工慶祝。食飯地點就位於公司對面街嘅【一鍋堂】,真心推介!喺度食嘅話,可以選擇超多款式任食火鍋,超值! 同埋呢度嘅服務亦令人感到舒服及親切。😊👍我對佢哋嘅一鍋潮汕湯底印象深刻,味道清淡卻充滿滋味,佢的湯底搭配唔同嘅火鍋菜式,味道更是一級棒!火鍋材料伴隨嘅食品,例如精選進口牛板腱、西班牙粟飼豬肉、麻辣撈雞柳同埋紐西蘭羊捲肉都十分豐富而且美味。🍲👍至於我最鍾意嘅花雕浸鮮雞件同去皮豬五花肉片,無論是味道、口感還是配搭得份量,都算係任食火鍋中嘅必點之選!🐔仲有飲品雪糕部份,呢度都有準備到!食完火鍋後飲杯特色飲品或者食個雪糕,真系完美結束。🍨Lunch、晚餐都好,呢間火鍋店系個特別推介嘅好去處。環境舒服,食材質量高,價格實惠嘅火鍋!

2024-10-25
Type of Meal