2019-06-13
好耐冇食個雞煲啦!知道有間新開張,仲有得玩遊戲贏機票!梗係要來試吓啦!店員時不時都嚟幫手,教你點樣食!有名比你叫金啫,所以佢哋炒嘅時候係叫做啫!記得2分鐘啫一次,啫夠四次就差唔多食得啦!個雞煲非常好食!雞肉好滑!醬汁好惹味!一個煲仲有幾款食法!雞煲配料有幾款嘅,蝦、鮑魚、聖子、蟹、我哋揀咗鮑魚,有四大隻!食完啲雞肉,加埋鮑魚同蜆肉入去啫!鮑魚大大隻!超鮮甜!*我講嘅玩遊戲贏機票就係呢啲蜆啦!要雙手撈得最多嗰三位就有奬品!大獎有機票㗎!而且啲蜆肉係送埋俾你食!超正跟住炒埋個烏冬,加左啲肥牛,所有精華醬汁同鮮味包住烏冬!烏冬勁入味!炒到有少少燶燶地咁!外面脆脆地勁好食!食到呢度都已經飽飽地~哈哈不過仲未完嫁!唔夠可以繼續再添雞肉~或者加湯底做火鍋!一鍋兩食㗎!湯底有番茄、豬骨、酸菜、我哋揀咗豬骨湯底,好似忌廉湯好滑好香!有我喜歡食嘅響鈴好耐未食過嘅牛柏葉!好爽囗!有自助食物櫃,蔬菜、肉、丸等⋯多達60幾款選擇!飲品汽水任飲~十幾款火鍋醬料等!超級滿足!食到好飽~好抵食!水果茶,呢款要另外俾$15~呢度氣氛好熱鬧!老闆熱情招待~時不時出嚟幫手,同客人傾計,好親切!新開張仲有撈蜆遊戲玩!好玩!
店員時不時都嚟幫手,教你點樣食!
個雞煲非常好食!雞肉好滑!醬汁好惹味!一個煲仲有幾款食法!
雞煲配料有幾款嘅,蝦、鮑魚、聖子、蟹、
我哋揀咗鮑魚,有四大隻!
食完啲雞肉,加埋鮑魚同蜆肉入去啫!鮑魚大大隻!超鮮甜!
*我講嘅玩遊戲贏機票就係呢啲蜆啦!
要雙手撈得最多嗰三位就有奬品!大獎有機票㗎!
而且啲蜆肉係送埋俾你食!超正
有我喜歡食嘅響鈴
好耐未食過嘅牛柏葉!好爽囗!
有自助食物櫃,蔬菜、肉、丸等⋯多達60幾款選擇!
水果茶,呢款要另外俾$15~
呢度氣氛好熱鬧!老闆熱情招待~
時不時出嚟幫手,同客人傾計,好親切!
新開張仲有撈蜆遊戲玩!好玩!
兩小時任飲任食!$2XX/1人,扺呀!
小朋友劃一收費$100,另有加1服務費