2024-02-23
可能係全香港首間最多生啤任飲的放題🍻你冇睇錯,龍蝦🦞都係任食架✌🏻#寵物友善餐廳 生日優惠全單九折! 👅羊腩煲 / 雞煲職員熱心地為我地介紹餐單,而且十分友善。揀咗$368/位嘅套餐,可以揀枝竹雙冬羊腩煲(任食)或雞煲,雞煲有BB辣、小辣、中月大辣可選擇。 揀左爸爸鍾意食的羊腩煲,兩人份量都十分多舊羊肉,但唔太夠入味,羊腩間肥間瘦帶著皮,食落好香羊肉味,不用點腐乳都已經夠味,點上腐乳,更為滋味。 👅海鮮然後到重頭戲轉湯底打邊爐,有各式各樣海鮮、肉類、新鮮食材,海鮮款式均係任食!龍蝦:啖啖肉又大隻,不要錯過。蜆:有沙白、白蜆,鮮甜。鮑魚:大隻又新鮮大隻蟶子皇:肉彈牙而且乾淨又鮮甜肉蟹: 蟹鉗已敲碎,方便食用魚:有魚雲、九肚魚同鯇魚蝦:新鮮彈牙東風螺: 點辣椒醬油食好味! 👅肉類肉類要向店員落order,上枱快,無限追加。安格斯牛頸脊:唔好淥太耐,食落牛味濃郁,牛頸脊都可以任食,encore之選。無激素黑毛豬肉片: 肥瘦適中,肉嚡。👅火鍋配料炸物: 響鈴、炸魚皮、生根~配料:枝竹、柏葉、水魷,芋絲、多款丸類~蔬菜:唐生菜、娃娃菜、西洋菜、皇帝菜、金菇~麵:韓國即食麵、日式烏冬。👅 甜品M
你冇睇錯,龍蝦🦞都係任食架✌🏻
#寵物友善餐廳 生日優惠全單九折!
👅羊腩煲 / 雞煲
職員熱心地為我地介紹餐單,而且十分友善。
👅海鮮
龍蝦:啖啖肉又大隻,不要錯過。
蜆:有沙白、白蜆,鮮甜。
鮑魚:大隻又新鮮大隻
蟶子皇:肉彈牙而且乾淨又鮮甜
肉蟹: 蟹鉗已敲碎,方便食用
魚:有魚雲、九肚魚同鯇魚
蝦:新鮮彈牙
東風螺: 點辣椒醬油食好味!
👅肉類
肉類要向店員落order,上枱快,無限追加。
👅火鍋配料
炸物: 響鈴、炸魚皮、生根~
配料:枝竹、柏葉、水魷,芋絲、多款丸類~
蔬菜:唐生菜、娃娃菜、西洋菜、皇帝菜、金菇~
麵:韓國即食麵、日式烏冬。
👅 甜品
Movenpick雪糕、韓國雪糕、甜筒全部任食~
還有多款任飲汽水同啤酒🍻