2023-08-19
呢一間餐廳係打着新派車仔麵,主打牛筋牛腩同埋豬手🤤除左車仔面仲要試埋signature 撈面先得😆⭐️招牌牛筋牛腩麻辣撈麵 ($68)佢哋嘅牛筋腩會分開上 份量係超級多我相信一個男士都會食唔晒 而佢哋煮得牛腩牛筋非常之入味同埋淋身,仲有超多芫荽,真係令人非常回味 😆⭐️自選車仔麵馬來喇沙湯($34)超級入味,濃烈嘅喇沙再加埋自選配料:五花腩 豬紅 生菜 糖心蛋四款唔同嘅餸 各款嘅餸菜都喺水準以上,特別糖心蛋係做得非常出色🤤流哂心🥹⭐️麻辣滷水小食($20)分別有豬耳 雞翼尖同埋豬肚,辣得好過癮😆超飽📍阿荔車仔面荃灣大壩街41號地下6號舖#eatwithlittleme #foodie #foodiehk #food #hkfoodie #instafood#foodphotography#香港美食 #美食 #美食推薦 #852#hkfoodlover#hkfoodie#foodie#hkblogger#hk#hkig #阿荔車仔面
⭐️招牌牛筋牛腩麻辣撈麵 ($68)
⭐️自選車仔麵
📍阿荔車仔面