2018-06-06 109 views
星期六Lunch time係佐敦附近行完街,見聖地牙哥酒店地下有間西餐,天氣熱到不得了,又肚餓,見門口個Menu幾啱食就走左入去!Set Lunch都好多選擇,揀選左黑椒牛柳跟薯菜$98 同埋夏威夷薄餅$72!呢間餐廳好特別,除咗set lunch仲有生蠔自選,價錢相宜,生蠔產地種類很多!環境都好闊落,裝修都好別緻,掛牆畫很有味道,令整個環境都很古典!跟餐餸的羅宋湯同埋蘑菇湯好鮮甜,用料足,好好味!黑椒牛柳跟薯菜,牛柳很鮮嫩,牛味濃,而薯條炸到外脆內軟!值得一試!夏威夷薄餅,皮薄餡靚!剛剛焗出來,啲芝士軟綿綿,餅底脆,一起吃真的好好味!在場見到好多有小朋友嘅家庭都有點呢個pizza!加$3仲有一杯凍檸水,天氣咁熱,可以消消暑,補充多啲水分!整體來講,食物,環境,服務,都令我好滿意!

跟餐餸的羅宋湯同埋蘑菇湯好鮮甜,用料足,好好味!

夏威夷薄餅,皮薄餡靚!

加$3仲有一杯凍檸水,天氣咁熱,可以消消暑,補充多啲水分!

整體來講,食物,環境,服務,都令我好滿意!