尋晚朋友話想食米線,係旺角都唔知食邊間好.. 記得有人講過吓呢間,就膽粗粗入去試.. 見到裝修一般,都尚算乾淨。叫米線時,見到米線要$18蚊包1樣餸,另加一樣就加$5... 另外野飲+$5/$8(特飲) 我叫了腩肉同豬潤小麻辣米線.. 米線一上來時,我真的呆了.. 佢的米線唔係一般的米線.. 麻辣並非一般紅色,係啡啡色咁. 另外,外邊的米邊通常都會配好多蔥/芽菜/腐竹/肉碎等等配料..呢到..每樣俾小小你.. 小小蔥,小小芽菜,一塊腐竹,一d 肉碎.. 豬潤都ok.. 但係腩肉太多軟骨,米線都煮得ok但係感覺似係d 粉麵店食車仔麵要米線加餸咁樣.. 咁何謂米線專門店?下次不會再去..

見到裝修一般,都尚算乾淨。

我叫了腩肉同豬潤小麻辣米線..
豬潤都ok.. 但係腩肉太多軟骨,米線都煮得ok

下次不會再去..