Hiring
$16,000-$16,500
$17,000-$20,000
$17,000-$23,000
2020-11-20 147 views
🇯🇵係宮崎牛啊😍好開心發現咗一間以宮崎縣和牛做主打嘅食店 而且價錢仲好抵食 店舖以日式木系裝修 而且夠晒寬敞 坐得好舒服🎐同朋友一人點咗一個combo rice box◾宮崎牛°ABURI-EN豚◽宮崎牛°鰻魚炙燒過嘅宮崎和牛牛味好濃郁 食落充滿油香但唔油膩 亦都帶啲入囗即溶嘅感覺🐂 豚肉亦都好大驚喜 燒到微微焦香 肉質好嫩一啲都唔乾 配埋秘制燒肉汁食真係好正啊🤤 最後鰻魚雖然唔算好肥美 但係燒得外脆肉嫩 我同朋友都好滿意🥰最後食到兩盒都見晒底喺去唔到旅行嘅期間 食完呢餐真係好滿足🥺除咗裝修日系 連個rice box都係日本常見嗰種 成件事好有日本feel✈️另外呢度除咗rice box丼飯🍱另外仲有拉麵 鍋物同埋好多款日式小食架
🇯🇵係宮崎牛啊😍
同朋友一人點咗一個combo rice box