話說星期六晚同朋友食飯周圍都好多人☹️呢間攞完飛轉身諗住打個白鴿轉既時候已經有位🤩大家都知我呢啲港女最憎等位緊係即刻頭也不回咁入去啦🤣入到去環境都闊落,就算2人枱都好夠位,枱之間又唔會隔得好近👍🏾裝修同野食都係西日fusion~🦑醬油魷魚軟骨沙律 $88首推一定係呢個!原本對沙律都冇咩期待心諗咪又係菜一碟😵點知!呢碟野無論係味道定口感都好balance,魷魚軟骨令到成個口感冇咁悶,個醬咸甜咸甜咁唔會好快厭👍🏾總之呢碟野嚇親寶寶大家一定要試下😍🍗日式脆炸芝麻雞翼 $88上菜個陣feel到係啱啱炸起,啲雞翼外脆內嫩又夠味!雞翼我該諗10間有9間cafe都會有但真係唔係到到好食👍🏾🍝明太子忌廉汁煙肉意粉 $128冇咩記憶點,大概印象係ok la咁😂不過呢到啲意粉都係煮得偏硬個人唔太中意🙈反而之前食過另一個蒜片菠菜菇扁意粉我會推介多啲~夠油夠蒜,啲蒜炸左又有啲脆口👍🏾🥠日式煎雞軟骨餃子 $78口感幾好,真係會食到爽脆既軟骨,不過食落都係有種急凍食品feel所以一般🤣🙂唔建議牛肉眼同朱古力.朱古力極淡完全唔夠味.牛肉眼叫medium上到嚟勁生咬唔到,然後再攞入去番煎出到嚟都係咬唔到😂💬so far

🦑醬油魷魚軟骨沙律 $88

🥠日式煎雞軟骨餃子 $78
日式煎雞軟骨餃子

🙂唔建議牛肉眼同朱古力
.朱古力極淡完全唔夠味

💬so far食過2次都係中規中矩,我會話係你預期中既味道唔會有驚喜都唔會失望,但快有位上菜速度都好快價錢可接受🤔係附近諗唔到食咩既時候都係一個可以既選擇~

Bello!希望大家中意我嘅食評啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 如果可以follow埋我就更好啦!@phoebesohungry
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$280 (Dinner)
醬油魷魚軟骨沙律
日式脆炸芝麻雞翼