2018-03-09 321 views
依檔魚蛋,由細食到大,由魚蛋佬做到交比魚蛋仔,係出色既...而且主要食佢個汁魚蛋用中小型魚蛋,唔係細細粒實啲果隻...唔洗諗有無魚味,都話咗,食個汁嘅!其他野都係平時街市買到既貨,而好味小小嘅我諗就係牛丸囉個汁係唔係咖哩...係沙嗲汁,以前魚蛋佬時代個汁係濃味小小,無咁辣,依家魚蛋仔時代就輕微地辣多咗,個味就無以前咗香濃以前依檔野係車仔檔,無定向開檔架,一賣晒就收檔,通常七點左右就收檔,依家入咗鋪,位置不變,但係就開長左時間佢好算多喺雜誌介紹架,但係有機會嚟太安樓,記得要試下,真係好正,想試多啲個汁,可以食齋但係最緊要一樣野,千萬唔好take away !!要即食,因為入咗膠袋之後果d丸/腸/齋會出返水,會溝淡左個汁,個味差好遠架,而且係唔會額外比汁你