2021-11-23 304 views
早幾個禮拜嗰陣,我同男朋友已經去過諗住食,點知就摸門釘🤣🤣。然後咁啱今個禮拜又去咗尖沙咀,我哋就唔死心,就再去多次。今次終於俾我哋食到😙😙!------------------------------個舖頭唔大,得三張雙人枱。我哋亦都睇到老闆係廚房嘅一舉一動,幾有feel。------------------------------我哋嗰日係星期日嚟嘅,我哋七點幾左右度,我哋等咗一張枱就有得入去。我哋同另外兩位食客已經係嗰日嘅最後兩枱,因為賣埋比我哋之後,啲湯已經賣晒。然後老闆就同我哋講賣晒蝦湯,得返金華火腿煲雞濃湯同埋牛肋骨蕃茄濃湯。咁所以我哋就嗌咗各一碗。😋😋------------------------------金華火腿煲雞濃湯roast beef伊麵:個湯好濃,好重雞味同埋金華火腿味,啲湯入面仲有啲金華火腿絲同雞絲。個湯好飲到我差唔多飲晒啲湯😋😋!其實我本身唔係好食伊麵,所以我覺得個伊麵冇乜特別。而個roast beef就俾個老闆燒到半生熟😍😍,所以唔會韌,但我哋個陣掛住食就唔記得影埋佢另一面🥲🥲。冇偷食到男朋友個碗牛肋骨蕃茄濃湯,所以我都唔知咩味🤣🤣🤣。但男朋友都係咁飲啲

冇偷食到男朋友個碗牛肋骨蕃茄濃湯,所以我都唔知咩味🤣🤣🤣。但男朋友都係咁飲啲湯,我諗應該都好好味。
想喺星期日呢啲公眾假期食嘅朋友仔最好就早啲去喇!