2023-12-10 111 views
今晚喺尖沙咀揾野食,慶祝一下周年紀念日,一早喺OpenRice 做過資料搜集,知道呢間位於棉登徑既黑門水產評價好高😃今晚就特登過海黎試下😘好彩無中伏😝😝蜜糖芥茉火炙安格斯牛沙律- 安格斯牛烤得好嫩🥳沙律菜好新鮮!😊有驚喜嘅係原來仲有魚子😆黑門令蟹味噌甲羅燒- 店員好體貼🤭 會預先把甲羅燒送上,俾我地自行打咭😝再會喺我地面前幫手燒😃😃 甲羅燒配上紫菜味梳打餅😍好夾好好味☺️☺️火炙三文魚壽司- 三文魚經火炙迫出所有油份,入口肥美甘香😀😀北海道本釣池魚- 池魚油脂豐腴之餘😊魚肉亦更有咬口,簡單地俘虜了我們的味蕾,一試難忘😃😃鐵板燒海鮮雜菌- 食材豐富,有鮑魚、海老😆,仲有幾款菇類和蘆荀😃鐵板上已,熱騰騰,好惹味😊😊黑門果肉哈蜜瓜- 無論打咭同味道都一流🤭🤭🤭 雪糕有兩款味道選擇,分別是搽茶和曲奇🤩 我地今次就揀咗曲奇🥳 哈蜜瓜好鮮甜好味😃一客既份量唔算細,兩個人分享剛剛好🎉呢間餐廳水準好高,價錢又唔算太貴,待應服務態度又好,係一流既日本餐廳,值得推介🥳🥳黑門水產すいさん (棉登徑) (尖沙咀)尖沙咀棉登徑8號地下3-4號舖

蜜糖芥茉火炙安格斯牛沙律

黑門令蟹味噌甲羅燒

火炙三文魚壽司
- 三文魚經火炙迫出所有油份,入口肥美甘香😀😀

北海道本釣池魚

鐵板燒海鮮雜菌

黑門果肉哈蜜瓜

黑門水產すいさん (棉登徑) (尖沙咀)
尖沙咀棉登徑8號地下3-4號舖
2023-12-08