2023-01-21
元朗人氣高質壽司店🍣❤️🔥魚一位於元朗嘉誠廣場附近 去完嘉誠gel甲nail就順便係附近覓食🤤🔹竹CHIKU火炙壽司🎋$98定食set有8件手握壽司🍣兩件卷物+茶碗蒸 仲有熱茶自助refill🦦三文魚 、穴子 、珍寶壽司蝦、皇帝蟹肉棒、左口魚邊、帶子 、牛肉他他、加洲卷🦀·原條燒穴子非常之驚艷到我❤️🔥原條上 目測有我手掌咁長✋🏻燒到非常之香口 上面仲有鰻魚汁 甜甜地·三文魚三文魚厚度適中 火炙後所有魚油迫曬出嚟 油脂甘香 再加小小美奶滋 一啖擺入口 滿滿魚香 大滿足·左口魚邊又係油脂十足既魚類 油脂分布比三文魚較高 如果係好 好魚油既朋友仔必試💓其他握物整體水準都可以 就唔再一一介紹🙌🏻眼闊肚窄既我 仲追加左三文魚手卷🐟仲有火龍卷!🐉係吉列蝦 外層滿滿蟹籽仲有個炸蝦頭🍤擺係最前前 做龍頭 氣勢十足!有人稱黑洞胃既我 最終都ko曬所有壽司🍣無做到大嘥鬼👻值得推介❤️🔥CP值高 壽司新鮮🍣舖頭有兩層 今次坐上層都幾闊落!
🔹竹CHIKU火炙壽司🎋$98
·原條燒穴子
·三文魚
·左口魚邊
其他握物整體水準都可以 就唔再一一介紹🙌🏻
眼闊肚窄既我 仲追加左三文魚手卷🐟
仲有火龍卷!🐉係吉列蝦 外層滿滿蟹籽
仲有個炸蝦頭🍤擺係最前前 做龍頭 氣勢十足!
有人稱黑洞胃既我 最終都ko曬所有壽司🍣
無做到大嘥鬼👻