2021-08-09
⏰MON-SUN (11:30-22:00)🍱竹 • 壽司 • 丼💰$98😈一講元朗日本野或者魚一兩個字就知呢間野係幾多人黎食💛呢到個性價比真係好高質同食物質素亦都好好😬係平價食日本野既好地方😎平時成日食夜晚今次就食Lunch😝佢呢個竹Set係火炙系列黎🍣有三文魚穴子珍寶壽司蝦皇帝蟹肉棒左口魚邊帶子牛肉他他加州卷茶碗蒸😝重點佢個穴子真係超足料🤣長到我根本睇唔到個壽司飯😝一個午餐定食有咁多野真係好豐富🤤平日去仲要唔使加一🍱梅 • 壽司 • 丼💰$78😈而呢個梅Set就普通壽司唔係火炙壽司🍣佢個Set入面有三文魚赤身油甘魚鱆紅魚日本魷魚甘蝦帶子加州卷蒸碗蒸😎其實呢到性價比真係好高😬而我晚市一定會叫佢個蟹籽沙律真係超大盤😳仲有佢個鵝肝壽司同埋清酒煮蜆我覺得都係必叫💛真心推薦魚一食物價錢合理同有水準唔會因為價錢抵食而水準或材料減低質素
🍱竹 • 壽司 • 丼
💰$98