2018-05-24 90 views
最近食得多越泰野,特別係麵,我都想食下日本野,於是行過元朗YOHO TOWN,見到有間食拉麵,又見入面都幾多人,所以就入左去食啦,位置空間都幾大幾舒服,起碼五洗同人迫,佢仲有BAR台可以睇住C父煮麵,感覺都幾好。我揀左黑豚拉麵,因為我不嬲都鐘意食黑豚,好軟既感覺,我加左唐心蛋同黑豚叉燒,因為我平時最鐘意食黑豚。我仲叫左乳酸奶飲,都幾好飲,好新鮮! 我碗麵黎啦,原來好多肉嫁,起碼有6塊圍住碗麵,仲要好大塊,好正啊!之後仲有唐心蛋幫我分開2邊,都好方便食! 碗麵我揀普通軟硬既麵,口感都幾好,份量又多! 我食食下食左好多肉,好似食勁都仲有得食甘,因為我有另叫,另叫個到都4塊啦,我就分左2塊比我朋友食,因為其他味既麵好似肉既數量都五多,所以我推薦大家食黑豚叉燒拉麵!
最近食得多越泰野,特別係麵,我都想食下日本野,於是行過

黑豚拉麵
Type of Meal