2023-09-05 38 views
極上2人盛 $598和風湯紫菜素飯餐前小食飲品 :冰果粒橙+$10 青蘋果乳酸+$10刺身3點三文魚/吞拿魚/油甘魚雖然係燒肉店,但係刺身都唔失禮,三文魚吞拿魚都唔會有筋,入口幾順滑!油甘魚更加係我嘅至愛,超級甘香!6品盛燒肉盒顧名思義有款唔同種類既食材,主打牛肉同海鮮澳洲和牛腹肉心呢個部位脂肪就會比較少,牛味會比較重,燒肉會令牛肉味更突出更有風味!安格斯牛小排牛小排,向來都係小編嘅至愛,油脂分布平均,牛味濃郁,入口非常甘香!安格斯牛頸脊牛頸脊位於牛頸與肩胛之間,屬運動量較多的部位,有適量油花,肉質鮮嫩爽滑,肉味濃郁牛舌心小編向來非常鍾意食牛舌芯,牛舌心經過少少調味,食落非常爽脆有肉味。燒帆立貝飯立貝同樣非常大隻飽滿,兩面焦香,食完非常滿足!虎蝦去到食宵虎蝦,食嘅係食物嘅質素。虎蝦有手板咁大隻,又多膏,肉質非常彈牙。
極上2人盛 $598
青蘋果乳酸+$10

刺身3點
三文魚/吞拿魚/油甘魚

6品盛燒肉盒
顧名思義有款唔同種類既食材,主打牛肉同海鮮

澳洲和牛腹肉心

安格斯牛小排

安格斯牛頸脊

牛舌心

燒帆立貝
飯立貝同樣非常大隻飽滿,兩面焦香,食完非常滿足!

虎蝦