6 day(s) ago
今年生日,去左位於T.O.P 既LAB EAT Restaurant & Bar,book枱話慶祝生日,餐廳細心準備左玫瑰花瓣佈置,甜品仲有靚靚細烟花,難忘又開心!🥰Dinner set🍽️包括餐前麵包、前菜、餐湯、主菜、甜品STARTER 前菜✨吞拿魚他他🐟✨是日沙律🥗吞拿魚他他賣相精緻可愛,用小脆筒裝住,加上黑魚子,食落鮮甜有口感☺️是日沙律為火腿沙律,配檸檬汁,清新開胃😋✨SOUP 湯當日餐湯係洋葱湯,幾好飲,帶濃郁的甜味和香氣😚MAIN COURSE 主菜是日精選✨香煎帶子南瓜意大利飯鮮帶子三大粒係面,煎得好香,咬下去口感鮮甜、軟嫩,南瓜蓉味道濃厚,飯粒濕潤煙韌,軟硬度適中🥰✨燒安格斯牛肉眼🥩我地叫左五成熟,帶點粉紅岩岩好,油脂分布均匀,肉嫩多汁,帶濃郁的牛味,可以配上燒汁一起食,配菜蘆筍口感爽脆,薯蓉綿滑🤤DESSERT 甜品✨甜品拼盤🍮✨每日精選甜品🍧餐廳將兩份甜品combine, 加上細烟花,超靚,甜品有布朗尼,雪糕,蛋糕等等🤪
Dinner set
🍽️包括餐前麵包、前菜、餐湯、主菜、甜品
STARTER 前菜
✨吞拿魚他他🐟
✨是日沙律🥗
是日沙律為火腿沙律,配檸檬汁,清新開胃😋
✨SOUP 湯
當日餐湯係洋葱湯,幾好飲,帶濃郁的甜味和香氣😚
MAIN COURSE 主菜
是日精選