2024-05-03 90 views
Airside係商場界新貴,其實我第一次去,不過真係好好行好舒服,仲係寵物友善🫶🏻今日去入面一日間中菜餐廳,我會認為內外兼備~因為環境舒適好靚之餘,食物質素都唔錯。✨燻汁虎蝦球最喜歡嘅一道菜,味道有驚喜!蝦球微炸彈牙,外層口感酥脆。蝦球外層蘸滿燻汁有煙燻及醬油香,帶微甜,好食!✨桔柚黑鱈魚色澤金金黃黃,黑鱈魚外脆內嫩,魚肉鮮肉完全唔腥。桔柚汁酸酸甜甜,配搭得剛好。✨香煎花膠扒伴三色藜麥花膠扒爽彈軟糯,伴以三色藜麥,非常健康,而且口感豐富。醬汁帶有少少黑胡椒香味。✨仙翁米雞湯浸菜苗仙翁米並唔係一種米飯,而係一種藻類,賣相有啲似魚子,口感爽脆。配上濃郁雞湯同杞子,菜苗鮮嫩入味。✨石獅黑麻糕賣相超級精緻!兩隻芝麻色嘅石獅子好可愛,咬落好有芝麻同牛奶香。

✨燻汁虎蝦球

✨桔柚黑鱈魚

✨香煎花膠扒伴三色藜麥

✨仙翁米雞湯浸菜苗

✨石獅黑麻糕
2024-04-25
$700 (Dinner)