2016-07-01 1681 views
6月嘅一星期內吃了同一個套餐兩次,之前從沒去過八月用膳,適逢舊同學聚會跟老爸生日,第一次覺得環境闊趟舒適,但第二次時間了幾個廳房有一種壓迫感。。。食物質素當然唔錯至會翻兜啦,先點一壺熱帶水果茶,其實是熱嘅什果賓治34元一壺,怪怪的,越沖越淡,之前同學聚會時飲碧螺春比較抵飲,可惜晚上飲太提醒至失眠,BB豬確實脆脆、义燒肉好嫩那個湯算足料,至少眼見有燕窩,龍蝦湯味濃,加有蛋白增添口感,甜不辣醬汁開胃,拌飯一流,有蝦、魷魚同翠玉瓜,蝦應該係雪藏蝦,吃不出蝦味金菇海參「豆苗」可令今餐少紅肉多菜,感覺健美,魚蒸得啱啱好骨肉容易分離,鮮味十足,筒仔飯本人覺得還是叫白飯好了,因飯有點硬,,甜品迷你脆糖布甸由第一次食已叫人難忘,焦糖薄薄兼脆口,吉士布甸香味四溢,份量少少過吓口癮已經滿足
6月嘅一星期內吃了同一個套餐兩次,
,BB豬確實脆脆、义燒肉好嫩
金菇海參「豆苗」可令今餐少紅肉多菜,感覺健美
2016-06-30
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday