2018-12-04
今次呢到屯門呢間八月, 食呢個只要有恆生信用卡主卡即可以888元享用既套餐。首先係頭盤,海蜇麻油味重, 質感彈牙但味道偏淡,而中間就係蜜豆,甜甜地都幾過癮,最後隻雞都可以,唔係特別滑,但味道都唔錯。呢個係燕窩翅,味道同平時食開果D翅一樣, 不過佢加咗燕窩係面 ,唔知食完會唔會靚啲呢呢個係蝦球炒烏冬, 我個人覺得呢個非常之好食, 除咗蝦球非常之大粒之外, 佢嘅烏冬亦都係非常之彈牙 ,煙煙靭靭 ,好好食!帶子像拔蚌炒西蘭花,帶子鮮味,西蘭花都夠冧,唔會好硬,而象拔蚌就比較韌,整體上都炒得幾惹味。鮑魚鴨腳扎, 呢個鮑魚汁香濃, 鮑魚亦都非常之彈㗎 ,而鴨腳札既骨膠原好高 ,食完已經黏住咗我個嘴。最後我哋另外追加咗甜品蛋散 同 焦糖燉蛋, 個蛋散非常之鬆化 ,鍾意食甜野既朋友 ,必定要嗌呢個嚟試試, 蛋散隔離彩色嘅係好似綿花糖嘅糖絲, 佢比棉花糖硬身少少 ,食落好有口感。 而最後就係佢呢個生果焦糖燉蛋,生果下面鋪咗一層脆卜卜嘅焦糖, 燉蛋非常之香滑,味道不錯, 加上水果嘅清新,Mix埋一齊食真係一種唔錯既享受。
最後我哋另外追加咗甜品