2019-09-02 678 views
認識Brass🥄已經幾年,今日才有機會嘗到。。。可惜是有點失望😐首先坐得很迫,背囊 都唔可以掛喺椅背,因為通道位實在太窄 不過中環地方。。明白的兩個人都點了最貴的生牛肉河$125,牛肉算係靚,河粉係彈口得黎偏硬,我覺得可以再軟身少少。我加了牛丸。。OK得黎有好輕微的腥。湯係熱但吾係滾( 芽莊係好滾的,食到中間湯仲熱的),所以當你將芽菜放入湯底後,湯就降温了,但吾立即放下去,芽菜又吾熟會有腥味。講到湯底,味道都算幾好,但又吾夠蔡瀾嗰間清甜春卷正常無乜特別。。但都吾夠芽莊好食woo另外,熱咖啡用練奶~合格整體而言,食物係合格, 個牛河我都畀到80分, 但$125真係 有啲貴,我地再叫左個荔枝soda ,埋單$390。。再黎其會好微啦
不過中環地方。。明白的
。講到湯底,味道都算幾好,但又吾夠蔡瀾嗰間清甜

春卷正常無乜特別。。但都吾夠芽莊好食woo

另外,熱咖啡用練奶~合格