2023-08-04
再訪抵食足料台灣餐廳脆炸鮮奶卷&古早芋泥二文治 $48新出!芋泥二文治係用兩塊餅乾夾住芋泥,入邊嘅芋泥好綿密,餅乾食落去好酥脆,食落去微微嘅甜味炸鮮奶卷亦都好鬆脆,鮮奶餡流心效果好勁手作芋頭鮮奶加芝士奶蓋 $32啲杯芋頭鮮奶飲落去會食到芋頭顆粒,增加咗少少口感,飲落去鮮奶味好香,芝士奶蓋唔會太流,增添咗少少芝士嘅鹹香味&雙檸冬瓜茶 $21飲落去好Fresh,有得揀少甜,少甜飲落去甜度啱啱好熔岩蛋之戀 $39呢個係芝士火腿蛋餅,做到芝士拉絲效果,餅皮食落去好Q彈嘅同時外邊亦都煎到脆卜卜!芒果魯肉飯 $58魯肉做得好入味!即使係肥肉食落去都唔會滯,但個汁有少少鹹,飯個人覺得可以再乾身少少芒果超級甜(如果有嘢飲版應該好正)食完一啖飯再一啖芒果啱啱好秘製厚切蜜汁豬扒 $38豬扒好厚身,食落去完全唔會硬,但主要味道係淋喺上面嘅蜜汁,豬扒可以再入味啲台灣夜市小食拼盤 $39小食拼盤入邊有台灣腸,花枝丸,鹽酥雞,每樣都炸得好酥脆,調味啱啱好
脆炸鮮奶卷&古早芋泥二文治 $48
新出!
炸鮮奶卷亦都好鬆脆,鮮奶餡流心效果好勁
手作芋頭鮮奶加芝士奶蓋 $32
&
雙檸冬瓜茶 $21
飲落去好Fresh,有得揀少甜,少甜飲落去甜度啱啱好
熔岩蛋之戀 $39
芒果魯肉飯 $58