2023-06-30 30 views
原來紅磡有一間咁正宗既川菜,鋪頭裝修已經好靚,啲冒菜亦都係好正宗既口味,不過座位就少啲,我就簡外賣番屋企食算啦。🔥🔥毛血王套餐呢個餐已經包佐黑毛肚,鴨血,午餐肉,蒿筍,娃娃菜,同埋主食湯底,$56都抵,黑毛肚好爽,好彈牙,都食到牛味,係比白色牛柏葉咩感更爽更鮮既,整得好好;鴨血都好正宗,好吸收正湯既味,好滑好嫩,超好食呀;午餐肉都好香肉味,幾軟腍,好食;啲蒿筍同娃娃菜就都好新鮮,好爽脆,亦吸收晒湯既精華;湯底簡佐酸辣湯,酸度同辣度配合得岩岩好,愈食感惹味,成個餐都好正!呢度仲有其他唔同款既冒菜,亦有啲四川小食,絕對係紅磡食川菜既平價新寵呀!
🔥🔥毛血王套餐