2024-08-21 142 views
之前有黎過呢附近食野,經過見到有呢間餐廳,就bookmark左要黎試下啦。最推介胡椒豬骨湯燒肉卷粉!好有驚喜!仲有炒烏冬同燒茄子都好味,不得不提有支裝可樂!好夠氣好好飲。店名係辣酒燒但可以叫唔辣,呢到價錢勁抵食,我地兩個人總共食左200蚊,非常飽呀!Openrice同google map都寫奧運站近D,其實旺角站最方便呀,大約8分鐘就到好方便,果邊食野冇旺角咁逼人但又好方便!🤩🍜招牌胡椒豬骨湯燒肉卷粉 $38湯底好香胡椒豬骨,胡椒有小小微辣,非常暖胃,燒肉放係湯面都仲係脆口,卷粉好滑口感好好!🍜XO醬炒烏冬 (雞肉) $58惹味烏冬,可以自選雞牛豬,仲有蛋同XO醬炒,呢款會比較飽肚,可以打左個底再食燒物🍆原條燒茄子 $35滿佈勁多蒜蓉好香!每次都會叫茄子,咁整真係好好味呀!🐥燒雞中翼 $18外皮唔係好脆口,但入面非常多肉汁🌭燒司華力腸 $22正常發揮,價錢平又啖啖肉🌭燒腸仔 $7正常發揮🍡燒棉花糖 $10微微燒過好好味,咁平既甜品去邊到搵呀

🍜招牌胡椒豬骨湯燒肉卷粉 $38

🍜XO醬炒烏冬 (雞肉) $58

🍆原條燒茄子 $35
滿佈勁多蒜蓉好香!每次都會叫茄子,咁整真係好好味呀!

🐥燒雞中翼 $18
外皮唔係好脆口,但入面非常多肉汁

🌭燒司華力腸 $22
正常發揮,價錢平又啖啖肉

🌭燒腸仔 $7
正常發揮

🍡燒棉花糖 $10
微微燒過好好味,咁平既甜品去邊到搵呀