今晚係深水埗買完sim card,就過咗黎呢度食晚飯,朋友介紹佢哋嘅煎餃同芝士蛋糕係必食。小籠包豬肉煎餃$44小籠包就食得多,變咗餃子樣真係第一次食,一共有八隻,每隻都大大隻,一咬開真係爆汁,個底煎到好香脆,餃子皮帶點煙韌,呢個真係好好食,必點。菠菜豬肉灼餃 $40一樣有八大隻,皮薄得黎啲餸好多,每隻都脹卜卜。叫餃子附送的湯,今日係五指毛桃湯,好甜好好飲,一大碗好快飲曬。豬骨湯上海麵 $16麵質幾彈牙日式住家飯團 $16好有家的味道同感覺,入面仲有啲雞肉粒增加口感。佢哋的飲品係樽裝或者罐裝飲品,叫左一枝Sangaria 綠茶同一罐白水蜜桃汁。最後一大重點就係食佢哋的芝士蛋糕,叫左件原味,入口好creamy,入口即化唔會張住個口,好好食,同煎餃一樣咁出色☺️☺️👍👍

小籠包豬肉煎餃$44

菠菜豬肉灼餃 $40
一樣有八大隻,皮薄得黎啲餸好多,每隻都脹卜卜。

豬骨湯上海麵 $16
麵質幾彈牙

日式住家飯團 $16
好有家的味道同感覺,入面仲有啲雞肉粒增加口感。

• 原味芝士蛋糕
  • 小籠包豬肉煎餃