2023-03-18 3552 views
本身自己是一個胃食的人,而且非常喜歡去不同餐廳、酒家品嚐。經朋友介紹後,赤身一人黎到粵珍品嚐一下,一入門口,每個服務員都非常有禮貌,感覺良好。到叫餸菜時諗住自己一個就叫了幾樣菜式就夠,餐前想食啲小食,服務員介紹了特色雞腳,真的非常惹味,本來唔喜歡食洋蔥的,竟然成碟食完,配合得天衣無縫。如果喜歡食冷盤,少少辣嘅人,真係一定要試,絕對食完想繼續食落去。牛腩撈粗麵,牛腩非常嫩口,而且每件牛腩都非常入味,估唔到可以媲美出面專做牛腩麵嘅舖頭黃金豆腐,外脆內軟而另外一樣驚喜係甜品都可以做得咁出色,芒果布丁粒粒芒果,口感非常美味

黃金豆腐,外脆內軟

牛腩撈粗麵