2022-06-26
之前住大角咀都冇發現到呢間串燒小店😝今日同老公去大角咀整埋啲文件行過就入去試吓❤️七點去到冇book位已經差唔多座滿晒人👍🏻好彩仲有一張walk in 枱❤️入到去有日本小店嘅感覺😎同埋冷氣超大爽歪歪真係啱晒食串燒飲啤酒🤣今日簡單叫咗個套餐c有10樣唔同嘅嘢👅首先黎左個雞軟骨🐣炸得啱啱好完全係金黃色吱埋檸檬汁落去醒胃程度直達一百分🤭睇OpenRice見到有人post燒牛油果問咗店員原來佢哋會每日搵一啲新鮮嘅食材返嚟所以牛油果唔係成日有🤣跟住就嚟咗蔬菜嘅串燒🔥山藥令人驚艷食完再叫多左一串基本上冇乜調味🫶🏻完全食出山藥嘅鮮味👍🏻翠玉瓜茄子秋葵都唔錯😋肉食嘅串燒🔥雞翼皮脆肉嫩一啲都唔乾😙巴士一啲都唔腥🤘🏻牛舌心爽口彈牙🫰🏻五花腩肥瘦適中一啲都唔肥膩🤭木魚豆腐最估唔到外脆內軟同埋一啲都唔喊❤️最尾跟餐有一個芝士年糕🌟食完之後又係忍唔住要多一串🤣🤣嘢飲我哋就叫咗青檸梳打同熱情果梳打😍唔會太甜👍🏻而且酒吧喺門口位可以睇住店員沖嘢飲俾我哋🫶🏻同埋好鍾意呢類型嘅小店顧客同員工會大家傾偈🌟氣氛好好😋
七點去到冇book位已經差唔多座滿晒人👍🏻好彩仲有一張walk in 枱❤️入到去有日本小店嘅感覺😎 同埋冷氣超大爽歪歪真係啱晒食串燒飲啤酒🤣
今日簡單叫咗個套餐c有10樣唔同嘅嘢👅 首先黎左個雞軟骨🐣炸得啱啱好完全係金黃色吱埋檸檬汁落去醒胃程度直達一百分🤭
肉食嘅串燒🔥雞翼皮脆肉嫩一啲都唔乾😙巴士一啲都唔腥🤘🏻牛舌心爽口彈牙🫰🏻五花腩肥瘦適中一啲都唔肥膩🤭 木魚豆腐最估唔到外脆內軟同埋一啲都唔喊❤️最尾跟餐有一個芝士年糕🌟
食完之後又係忍唔住要多一串🤣🤣
嘢飲我哋就叫咗青檸梳打同熱情果梳打😍唔會太甜👍🏻