食 鐵板燒 一定要黎呢間💞每次黎到呢度,每一位都對你有賓至如歸嘅感覺。而且環境好靚好乾淨😊今日我叫咗份Lunch set🍽️1️⃣前菜:Japanese Salad🥗 沙律上加上自製芒果汁,好Fresh好醒胃🥭2️⃣茶碗蒸Savory Egg Custard,好甜好滑溜😋食完沙律,師傅會俾我睇塊和牛&當日海鮮(帶子&魚)3️⃣師傅好有心機咁整咗一梳梳好似米粉嘅材料包住粒帶子,煎完出嚟就好似有啲炸米粉咁,令到食粒帶子嘅時候有外脆內嫩嘅感覺,而且我想講粒帶子好大粒😻,咁嘅做法同食法都真係第一次,超級好味🤤4️⃣另外🐠師傅將銀鱈魚魚皮分開煎🔥煎到魚皮勁脆,銀雪魚又勁滑~配以自家昆布漬&麵豉汁一齊食,味道層次,好豐富!5️⃣主菜😍A4宮崎和牛薄燒🌟⭐️師傅會問你想幾成熟?我叫咗5成。Wow…..入口即溶化😍再加上佢哋嘅壽喜燒汁同生雞蛋一齊食,完美❤️6️⃣跟著有好大碗Garlic Rice,7️⃣再飲埋碗昆布麵豉湯,對於我女士黎講,已經好飽👍🏻8️⃣最後,今日甜品有雲呢拿雪糕🍦成個set $480/位

食 鐵板燒 一定要黎呢間💞
每次黎到呢度,
每一位都對你有賓至如歸嘅感覺。
而且環境好靚好乾淨😊

今日我叫咗份Lunch set🍽️

1️⃣前菜:Japanese Salad🥗
沙律上加上自製芒果汁,
好Fresh好醒胃🥭

2️⃣茶碗蒸Savory Egg Custard,
好甜好滑溜😋

食完沙律,師傅會俾我睇塊和牛
&
當日海鮮(帶子&魚)

4️⃣另外🐠師傅將銀鱈魚魚皮分開煎🔥
煎到魚皮勁脆,銀雪魚又勁滑~
配以自家昆布漬&麵豉汁一齊食,
味道層次,好豐富!

5️⃣主菜😍
A4宮崎和牛薄燒🌟⭐️
師傅會問你想幾成熟?
我叫咗5成。
Wow…..入口即溶化😍
再加上佢哋嘅壽喜燒汁同生雞蛋一齊食,
完美❤️

6️⃣跟著有好大碗Garlic Rice,