2024-08-18 60 views
很久沒有吃雞蛋仔了,見到旺角豉油街有一間新開不久的雞蛋仔店,一於試試!店舖以黃色為主!餐牌上有多款不同味道的雞蛋仔和格仔餅可以選擇,而且還有供應飲品呢!章魚燒雞蛋仔,見到這款雞蛋仔很特別,一於點來試試,估唔到真係有驚喜!雞蛋仔外層脆卜卜,內裡有紫菜和章魚,食落咸香又美味,口感層次都非常豐富!開心果醬格仔餅,第一次食原味以外的格仔餅,估唔到這款味道都好好食!格仔餅鬆脆,入面塗滿開心果醬,而且仲有滿滿的開心果碎,果醬味道不會太甜,好多開心果味,而且仲有碎碎,口感豐富又美味!益力多沙冰,熱辣辣最岩飲沙冰涼爽一下,這裡的沙冰都有多款選擇,而我們最後選了益力多味!沙冰有好濃益力多味,跟平時出面飲到好淡味的不同,非常好喝!
2024-07-26
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)