2024-08-03 3130 views
鰻一炭燒鰻魚飯,就係旺角既山東街,日式裝潢,主要以木系為主,入門口就隔住玻璃見到炭燒緊鰻魚😍鰻魚專門店既感覺強烈,主打當然係炭燒鰻魚,仲有和風小食、串燒等,馬上開餐😌炭火白燒鰻魚飯🎣叫左大份,賣相都升級埋,好有和風感覺,份量好多🍱上枱超級香炭燒既香味,鰻魚好肥美既感覺又厚身,炭燒味道好正🤤肉質彈牙,加埋鰻魚汁,風味十足👍🏻食啲泡菜refresh下,再加埋糖心蛋連珍珠米⼀齊食,超爽😵炭火串燒時間🔥炭燒魷魚鬚,汁燒,有啲甜辣味幾特別幾開胃👍🏻免治雞軟骨肉棒串,厚肉,肉嫩,燒汁好味,炭燒雞肉串,燒得非常焦香,好味😋炭燒牛舌串,牛味超濃,味道高質,肥牛串,帶孜然味,正🍢價錢親民,食物質量質料都高,食得好爽🤤係香港想搵淨係做鰻魚飯既地方唔易,支持!❣️

溏心蛋

炭燒魷魚鬚