今日就同朋友嚟到呢間連續8年米芝連推介嘅😋😋麥記美食🥰我哋就叫咗份鴛鴦餐,套餐非常豐富😊包咗四隻鍋貼🥟🥟四隻生煎包😍酸辣湯🩷仲包杯嘢飲🥰🥰鍋貼同生煎包外脆內軟勁Juicy😋😋酸辣湯調味適中😆超開胃‼️‼️豬扒湯麵🐷🐷另一個套餐就係豬扒湯麵,亦都可以揀擔擔麵,不過會偏辣🌶️🌶️可以根據自己嘅口味選擇😁😁豬扒煎得都香脆👍🏻👍🏻肥瘦適中配埋湯麵食😍十分滿足🈵🈵除咗套餐主食之外,我哋都額外叫咗生煎鍋貼同蒜蓉牛油雞翼呢2個小食❤️❤️雞翼炸得好鬆脆👍🏻蒜味十足💙內裡juicy唔會乾💜而鍋貼真係一定要encore ‼️15蚊就有3隻真係超抵‼️飲品方面我哋就叫咗豆漿同可樂🥤🥛值得一提嘅係舖頭豆漿係香港製造!!🇭🇰🇭🇰🇭🇰豆味濃郁而且唔會太甜❤️❤️質素絕對有保證👍🏻👍🏻👍🏻

今日就同朋友嚟到呢間連續8年米芝連推介嘅😋😋麥記美食🥰
仲包杯嘢飲🥰🥰鍋貼同生煎包外脆內軟勁Juicy😋😋