Hiring
$15,000
Monthly
2024-06-03 782 views
呢間經過千色成日見到好爆滿出開元朗同姑姐試下叫左兩個麵既套餐:麻辣三寶牛肉麵轉王子寬麵聽聞王子麵係台灣好出名加$3試下半筋半肉紅燒牛肉麵加$3轉新竹米粉兩碗份量超大~牛肚、牛腱肉、牛筋各兩大件心諗可能食唔晒因為仲加左個鹽蘇雞😂半筋半肉仲勁各3大件~同食指差不多長又厚最驚喜係炆得好腍,牛筋好黏口,滿滿骨膠原半筋半肉湯底偏甜,蘿蔔都甜無渣,加左黃牛油&辣椒油~即刻昇華左,突出牛味,湯底飲完唔口渴。麻辣唔算好辣,比較惹味,牛肚爽口,唔錯。新竹米粉好滑,食極都有,呢個價錢超值王子寬麵食落甜甜地,幾吸麻辣湯汁,好夾。小食:鹽蘇雞~即刻有飛左去台灣夜市既感覺,好懷念,香脆可口,咬開仲有肉汁唔錯。飲品:同樣加左$14要凍古坑冰咖啡我地兩個都超鍾意飲咖啡,咖啡味都幾香,但唔係苦果隻,少少回甘,少糖先可以飲到原味。自助落單後好快就上枱,店員都好有禮貌,怪不得咁爆場,衝住半筋半肉我會再嚟~
呢間經過千色成日見到好爆滿
出開元朗同姑姐試下

叫左兩個麵既套餐:麻辣三寶牛肉麵轉王子寬麵

聽聞王子麵係台灣好出名加$3試下
半筋半肉紅燒牛肉麵加$3轉新竹米粉

兩碗份量超大~牛肚、牛腱肉、牛筋各兩大件
心諗可能食唔晒因為仲加左個鹽蘇雞😂
半筋半肉仲勁各3大件~同食指差不多長又厚
最驚喜係炆得好腍,牛筋好黏口,滿滿骨膠原

麻辣唔算好辣,比較惹味,牛肚爽口,唔錯。
新竹米粉好滑,食極都有,呢個價錢超值
王子寬麵食落甜甜地,幾吸麻辣湯汁,好夾。

飲品:同樣加左$14要凍古坑冰咖啡

2024-06-02