2023-09-21 96 views
呢度午市套餐全部$62包飲品。如果轉特飲+$13,想加小食只係$18。首先,我要讚揚佢哋嘅服務質素,服務員態度友善,熱情有禮,令人感到舒適。而餐廳嘅裝修都光鮮,整體氣氛企理。午市套餐係一個非常划算嘅選擇,包括泰式蝦炒金邊粉同至尊牛肉船河。泰式蝦炒金邊粉炒得香口,金邊粉嘅口感彈牙,搭配上鮮爽嘅蝦仁、花生粒、辣椒乾等,好食。至尊牛肉船河有濃郁嘅湯頭,加上嫩滑嘅牛肉片、肉丸同彈牙嘅河粉,都幾好食。跟餐叫咗雞翼,味道幾香。另外散叫兩款小食:黃金蝦餅同燒豬頸肉。黃金蝦餅香脆,大塊又彈牙。燒豬頸肉燒得恰到好處,肉質爽口,帶有炭燒香氣,讚👍🏻最後甜品揀咗芒果糯米飯都係值得一試。糯米飯軟糯又香甜,搭配上香甜嘅芒果,絕對是一個完美嘅結合。我哋轉咗特色飲品:泰式奶茶同青檸梳打。泰式奶茶濃郁香濃,奶茶同茶味平衡得恰到好處。而青檸梳打清新,非常開胃。再叫咗椰青,夏天飲真係好爽。呢間餐廳午餐價錢平實又好食,值得支持!

跟餐叫咗雞翼,味道幾香。
燒豬頸肉燒得恰到好處,肉質爽口,帶有炭燒香氣,讚👍🏻

再叫咗椰青,夏天飲真係好爽。

呢間餐廳午餐價錢平實又好食,值得支持!