2016-07-23 371 views
Lunch 想食好d好多時都好貴,見到新開呢間串燒餐廳午餐都係5-60起,下午兩點嚟到有冇咩人,環境寬敞,一於嘆一下!午餐選擇平又多,烏冬,石頭飯都有。另外仲有多款串燒可以追加,不過相比午餐價錢無咁抵。呢個雜菜石頭烏冬只係$48,烏冬彈牙湯底清甜,豆腐仲好滑好有豆味!塊面有隻日本半熟蛋,令個烏冬更加滑!天氣咁熱,另外仲揀咗個麻醬撈烏冬。配料有海帶,紫菜同蟹柳。夏天食真係一流!我哋追加左少少串燒,冬菇超好食,軟淋淋,上面有小小日本醬油好惹味!鹽燒雞翼個皮好脆,入面嘅肉都好嫩!但最好食係牛肋肉,油脂分布均勻而且入口有溶嘅感覺,牛肉味好重。好正!雖然呢間唔係好正宗嘅日本燒或者居酒屋,食咁多嘢都係$100唔使,響銅鑼灣來講算係超值!
午餐選擇平又多,烏冬,石頭飯都有。
另外仲有多款串燒可以追加,不過相比午餐價錢無咁抵。

$100 (Lunch)