2023-11-20
南瀛我久唔久都會食嘅日本餐廳,因為質素keep住一樣咁好,今日帶咗老媽子嚟拆餐勁🤭員工依然係咁helpful ,而且上餐速度都好快🤟🏻海鮮盛盒非常之有質素,個人最鍾意鮑魚,煙靭得來好咬口,而且個蠔非常之好食,媲美鮮甜得來好有海水味,另外大蝦非常彈牙有咬口🧡蚧味噌格羅燒係我每次嚟都必叫嘅,蟹膏味非常之突出,食落香噴噴好好味🤩今次仲叫埋鮭魚小卷,一口就可以食晒非常之好味;深海池魚都好有質素,正🥰同埋天氣凍凍地,叫咗個牛肉烏冬係真心非常之好食,牛肉嫩滑,而且湯底好清甜,烏冬又非常之軟滑😋紫菜海膽天婦羅好特別,海膽味突出,而且炸粉又唔會好厚,好香脆😆嘢飲方面叫咗菠蘿燒酌,個人覺得非常之好飲,好容易入口,而且菠蘿味好突出,另外巨峰乳酸酸酸甜甜,好開胃😍