2024-07-25 1377 views
上個月就約咗朋友一齊去食呢間餐廳,以為會好多人星期六都唔洗等位!去到食左朋友必食片皮鴨!見網上大家講得咁開心,又好似好吸引咁,點可以唔叫!上菜嘅時候,個盤好特別!賣相好好,用左我地平時好少食嘅黃皮,我地試過應係加左蛋,所以變左黃色,不過食落無咩特別。可以用返白皮應該會好食啲。啲鴨簡直係失色,無鴨味,片皮鴨嘅皮,一啲都唔脆卜卜,又唔香,完全唔可以叫名菜!結論係叫錯野!之後叫左個叉燒,呢個真係好好食!即刻諗到嘅係好味到連小朋友都會鍾意食,夠林夠香夠味!呢個應該先係名菜!最後仲試左鮮胡椒牛肋骨Well,我地覺得佢同鮮胡椒炒唔上關係🙂唔可以話唔好食,但又未到好好食!總括嚟講,成餐有啲失色。仲有,間餐廳個冷氣有問題,熱到一個點,大家夏天去要留意下。

最後仲試左鮮胡椒牛肋骨

總括嚟講,成餐有啲失色。
仲有,間餐廳個冷氣有問題,熱到一個點,大家夏天去要留意下。