2021-05-24
有日阿媽問我果日去完迪士尼夜晚食咩好,我心諗出到嚟都8點幾啦,咁就上eatigo睇下咁夜有咩優惠,就俾我見到呢度食,8:30pm入座就會係50% off,簡直係good fit!就即刻book啦!去完迪士尼(果日熱到high high)帶着疲乏嘅身軀去到餐廳,個reception就話個優惠只限食物,飲品唔適用嘅,咁ok啦!同埋佢同我哋講9pm last order。望完個餐牌,諗住50% off就喪叫!4個人叫咗4樣嘢,仲要全部grande size!首先嚟咗個野莓雞肉沙律,佢滿到裝滿晒成個碟!菜呀果d都好新鮮,唯獨是個沙律醬就比較酸,會chok喉!之後嚟咗個table size pizza,個餡係辣肉腸、菠蘿同蘑菇,個pizza唔會好似pizza hut果d咁油,餡料同芝士嘅比例啱啱好,好好食再之後嚟咗個鮮蝦雞肉通粉,個白汁勁正!個長通粉都整得啱啱好!成個粉都好好味!最後臨last order嘅時候叫咗個tiramisu後上,個cream cheese好creamy,又唔算好甜,果然係signature!埋單半價咗計埋加一都只係$545,簡直抵到爛!
埋單半價咗計埋加一都只係$545,簡直抵到爛!