2023-11-17 682 views
呢排突然間轉涼喇,終於涼涼地踏入冬天嘅季節,等於係打邊爐嘅季節🤣 冬天雞煲打邊爐最有feel,食左咁多間最鍾意都係吞Pot❤️我哋一行四人叫咗一個雞煲,小辣成隻雞,好香,最鍾意佢啲雞係大大隻,醬汁又惹味! 抵食又高質。 小食叫咗個生蝦刺身,生蝦大大件,配埋旋片同埋惹味醬汁食,一流。 另外我哋叫咗個Wasabi牛柳粒,原來Wasabi係可以做中菜㗎,用嚟炒牛柳粒原來都夾到喎🤣食完雞煲就梗係要打邊爐啦! 叫咗騸牯牛,呢個應該係佢哋新出㗎! 見有推廣梗係要試,最鍾意吞Pot嗰啲牛,大大份,超靚紋理,呢個騸牯牛好彈牙,牛香好重,用嚟打邊爐一流! 另外再叫埋牛柏葉,十全大寶丸等等,全部都係我打邊爐必點🤣🤣

另外再叫埋牛柏葉,十全大寶丸等等,全部都係我打邊爐必點🤣🤣
  • Wasabi牛柳粒