2024-08-03
又話香港食肆環境差,呢間餐廳keep住都有人入黎同小小排隊,根本上唔book好似無得食咁 。 因為今日約左朋友傾野,原本諗住搵間坐得舒服,方便飲杯野食下甜品慢慢傾,點知入到黎先知得1個鐘食用時間。好啦,無辦法就唯有照叫野食,但等個意粉都等左15分鐘,就問佢一小時係上菜計定入坐開始計,佢答我入座計,咁啲野食又咁遲,咁我地米食得好趕?佢就答無辦法。。。 啲服務態度真係麻麻佢個甜品menu本身都寫左要20分鐘,所以一早叫咗,話食完意粉上,跟住因為得1個鐘,最後根本都無理我食完個意粉未就上左個甜品😟講番食物先,個腰果煙三文魚青醬意粉,有啲油膩,無乜特別,亦無乜腰果 。之後叫左原味pancake, 賣相好吸引🤩 空氣感好重,一吉就無,一食落口就溶,就算飽住食佢都無乜問題,係幾好味嘅 。
之後叫左原味pancake, 賣相好吸引🤩